Isuzu garage De Corte: Erkend Isuzu verdeler

Ombouw van lichte vrachtwagens & pick-up vrachtwagens

Pick-ups zijn in en hebben ontzettend veel mogelijkheden. En laat nu net daarin Isuzu een heel belangrijke plaats in de markt innemen.

 

Sinds we bij Garage De Corte in 2008 Isuzu dealer zijn geworden deden heel wat aannemers al beroep op ons voor de ombouw van lichte vrachtwagens: metsers, grondwerkers, tuinmannen, boomkwekerijen en bloemisten, allen hebben ze hun specifieke technische eisen om hun activiteiten uit te voeren en kloppen ze aan bij ons om hun lichte vrachtwagen te laten ombouwen.

 

Isuzu vrachtwagens kunnen al vanaf 3,5 ton en gaan tot 7,5 ton.

Wilt u winches laten aanbrengen, bullbars of heeft u LED balken nodig? Geen enkel probleem, we installeren die.

Een ander voordeel van een Isuzu pick-up is dat een cabine al kan vanaf 1,77m, maar wel met een opzetmogelijkheid van 2,20m

 

Naast aannemers bieden we ook aan particulieren oplossingen, bvb voor een paardentrailer. De Isuzu D Max heeft immers een trekvermogen tot 4 ton.

Isuzu pick-ups op maat gemaakt

We zijn actief in heel Vlaanderen, maar zeker in de regio Gent - Zottegem – Wetteren – Merelbeke – Oosterzele - Sint-Lievens-Houtem zijn we heel sterk vertegenwoordigd.

 

Met andere woorden, wij realiseren uw bedrijfsvoertuig helemaal op maat van uw activiteiten/behoeftes. Zoekt u een pick-up met open laadbak of wilt u een lichte vrachtwagen ombouwen tot camper/mobilhome, wij doen het. Ook een opbouw met frigo of keuken, bvb voor een traiteur, behoort tot de mogelijkheden.

               

Bij Garage De Corte gaan we ook steeds op zoek naar creatieve en praktische oplossingen en denken we mee met de klant.

Zo maakten we een wisselreiniger op maat voor De Lijn, bouwden we een takelwagen die makkelijk in een ondergrondse parking kan of die in smalle straatjes heel wendbaar is.

Alles is dus mogelijk, we bekijken elke vraag en denken met u mee.

 

Op zoek naar een expert in Isuzu pick-ups of pick-ups op maat gemaakt, kom dan even luisteren bij Isuzu Garage De Corte.

Bel ons op 09 362 68 28 voor meer informatie, of breng vrijblijvend een bezoek aan onze Isuzu garage!

De n° 1 in ombouw van lichte vrachtwagens & pick-ups (Isuzu)

Verhuur van een Isuzu pick-up per dag

Soms heb je een klus of karwei waar je een 4x4 pick-up voor nodig hebt. Maar het is niet zo makkelijk om een pick-up te huren voor 1 dag. Bij Garage De Corte kan dat wel en dat maakt ons ook uniek.

Informeer naar de mogelijkheden, bel of mail ons!

Isuzu: Powered for life!

Isuzu is de oudste Japanse dieselmotor-constructeur en de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. Van het vorige model D-MAX werden meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Isuzu aarzelt dan ook niet om 5 jaar garantie en assistentie aan te bieden op de D-Max. D-Max is de enige pick-up op de markt die voor álle 4WD-uitvoeringen 3,5 ton trekvermogen koppelt aan 5 jaar garantie, ongeacht de koetswerkuitvoering.

 

  • Garage De Corte is erkend Isuzu verdeler
  • 4x4/Pick-up & trucks tot 7,5 T
  • Carrosserieherstellingen alle merken
  • G2 used cars - Tweedehands auto's 

Bent u op zoek naar een erkend Isuzu dealer die daarenboven ook expert is in pick-ups?

Isuzu D-Max Fury

Ter gelegenheid van zijn 100e verjaardag lanceerde Isuzu in 2016 verschillende edities. De 1e was de Akoya, die je op het autosalon in Brussel kon ontdekken. De jongste feesteditie van de D-Max, in een oplage van 45 exemplaren, heet Fury.

Als pick-up specialist wilde Isuzu een versie ontwikkelen die meteen opvalt in het straatbeeld, dankzij verschillende exclusieve koetswerk- en uitrustingselementen. Fury verwijst uiteraard naar het vurige karakter en de koetswerkkleur (Magma Red) die uitsluitend op deze versie leverbaar is. Het rood staat in contrast met verschillende zwarte koetswerkelementen zoals de 17-duim-velgen, de imposante rollbar, de side-steps, bumperelementen en wielkastbogen.

D-Max Extended Cab

Isuzu levert de D-Max in 3 carrosserievarianten: een Single Cab (zonder achterbank), een Double Cab (met achterbank en klassieke achterdeuren) en een Extended Cab.

Bijzonder aan de Extended Cab zijn de zogenaamde access panel-portieren achteraan. Die openen in de tegenovergestelde richting, waardoor je veel makkelijker dan in andere pick-ups op de achterbank plaatsneemt.